Over Luna Solis Yoga Studio

Wie ben ik?

Marley Doets

Ik ben Marley, 26 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend in Veghel. Ik ben de docent en eigenaresse van Luna Solis Yogastudio.

Ik ben al een tijdje werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs en was toe aan een nieuwe uitdaging. Ik beoefen zelf al jaren yoga en wilde me er graag verder in verdiepen. Ik koos er voor om een Yoga Docenten Opleiding te gaan doen. Tijdens de opleiding heb ik mogen leren en ervaren dat yoga zoveel meer is dan ik in eerste instantie dacht. Tijdens de opleiding heb ik me verdiept in de geschiedenis van yoga, de yogafilosofie en de anatomie van yoga. Naast het leren over deze onderwerpen heb ik ook mijn eigen practice kunnen verdiepen en sta ik nu bijna dagelijks op de mat. Ik voel me sterker en fitter dan ooit. In januari ’22 ben ik gestart met lesgeven aan vrienden en familie en vanuit daar is Luna Solis Yogastudio ontstaan. Tijdens mijn lessen probeer ik je te laten ervaren wat yoga écht is. Gegrond zijn, ontspannen zijn, stabiel zijn en vooral ook in jezelf zijn. Ik vind het fijn als je de les ontspannen maar toch ook energiek weer verlaat. Even ontsnappen aan het hectische leven buiten de mat en 100% tijd voor jezelf. Ik ben van mening dat yoga voor iedereen is: “every body is a yoga body”. Tijdens mijn lessen heb ik aandacht voor de verschillende lichamen en de opties die in verschillende houdingen gegeven kunnen worden. Ik zoek graag de balans op tussen kracht en flexibiliteit. Samen maken we de practice die bij jou past!

Opleidingen:
200 HR Ashtanga Vinyasa Teacher Training
de Yogastudio in Eindhoven

50 HR Yin Yoga Teacher Training
Arhanta Yoga Ashram Nederland

Opleiding Basis Masseur
KIOM Massage-Opleidings-Instituut Eindhoven

Marley Yoga Instructrice

01.

Powerflow

Power Flow is een actieve vorm van yoga, waarbij er aandacht is voor de ademhaling en het opbouwen van kracht en flexibiliteit.

Powerflow is een les gebaseerd op de Ashtanga yoga en Vinyasa yoga principes. Het is een actieve vorm van yoga waarin er een reeks houdingen aan bod komt. We starten altijd met een ademhalingsoefening (om je lichaam klaar te maken voor de practice), daarna volgen de zonnegroeten, staande houdingen, balanshoudingen en zittende houdingen. We eindigen altijd met een eindontspanning (savasana) om de energie in het lichaam weer tot rust te brengen.
Tijdens de les is er veel aandacht voor de ademhaling, de houdingen worden bijvoorbeeld voor 5/8/10 ademhalingen vastgehouden en de bewegingen worden gedaan op een in- of uitademing.
Ondanks dat het een actieve vorm van yoga is, is de power flow voor iedereen toegankelijk. De houdingen kunnen worden aangepast op ieder lichaam en er worden verschillende opties gegeven.
En misschien nog wel het belangrijkste: JE HOEFT NIET LENIG TE ZIJN!
Aan het eind van de les voel je je meer ontspannen, ben je weer bewust 'geland' in je lichaam en heb je gewerkt aan het sterker maken van je spieren!

Niveau: beginnend tot gevorderd

Enthousiast geworden? Of wil je het een keer uitproberen? Ook leuk om cadeau te geven!
Een proefles is gratis!
Tot snel!

Luna Solis Yogastudio heeft ook cadeaubonnen, deze zijn te verkrijgen voor elk gewenst bedrag. De cadeaubonnen worden feestelijk verpakt. Een feestje om te geven en te krijgen!

02.

Yin Yoga

Yin yoga is de meest rustige vorm van yoga waarbij de diepere spierlagen en bindweefsels worden gestretcht en de aandacht naar binnen wordt gebracht.

Yin yoga is een relatief nieuwe vorm van yoga, die pas echt vorm kreeg in de jaren 80. De houdingen worden langer (3 tot 5 minuten) vastgehouden, waardoor er weerstand ontstaat in de gebieden waar de houding op gericht is. We gebruiken kussens en blokken om het lichaam te ondersteunen, waardoor de spieren zoveel mogelijk kunnen ontspannen. Dit in combinatie met elkaar zorgt ervoor dat je diepere spierlagen en bindweefsels (bevindt zich rondom bijvoorbeeld spieren, gewrichten en organen) positief gestimuleerd en gestretcht worden. Je zult ervaren dat je letterlijk lekkerder in je vel komt te zitten.
Tijdens de les is maken we regelmatig contact met de ademhaling, bijvoorbeeld door ademhalingsoefeningen.
Tijdens de les is maken we regelmatig contact met de ademhaling, bijvoorbeeld door ademhalingsoefeningen. Doordat er alleen zittende en liggende houdingen aan bod komen en je langere tijd in de houding blijft kun je écht de tijd nemen voor je lichaam. Je hoeft niet intensief te bewegen en kan goed voelen en ervaren wat de houding met je doet. Dit hoeft niet altijd alleen maar comfortabel te zijn! Je leert daardoor ook je eigen grenzen aanvoelen en respecteren.
We starten altijd met een meditatie, daarna volgen de verschillende houdingen. Na een houding is er altijd een ‘rebound-pose’, om het bloed weer goed te laten doorstromen en te voelen wat de houding met jou heeft gedaan. We eindigen met savasana, de eindontspanning, om het lichaam weer helemaal tot rust te laten komen.

Niveau: beginnend tot gevorderd

Enthousiast geworden? Of wil je het een keer uitproberen? Ook leuk om cadeau te geven!
Een proefles is gratis!
Tot snel!

Luna Solis Yogastudio heeft ook cadeaubonnen, deze zijn te verkrijgen voor elk gewenst bedrag. De cadeaubonnen worden feestelijk verpakt. Een feestje om te geven en te krijgen!

03.

Massage

Een ontspanningsmassage is een rustige, zachte massage gericht op de bovenste spierlagen. Door de zachte aanrakingen, knedingen en strijkingen kunnen de spieren ontspannen en daardoor ontspant je gehele lichaam. En een ontspannen lichaam zorgt voor een ontspannen geest!
Door de massage wordt je je ook (weer) bewust van je lichaam. Je kunt heel bewust met je aandacht naar de verschillende lichaamsdelen gaan die aangeraakt worden. Daardoor kun je heel bewust landen in je lichaam.

Een ontspanningsmassage heeft daarnaast ontzettend veel andere voordelen:

 • Geeft je extra energie
 • Versterkt je immuunsysteem
 • Verhoogt je natuurlijke weerstand
 • Vermindering stress
 • Werkt tegen depressie
 • Vermindert een vermoeid gevoel
 • Zorgt voor een betere concentratie en een sterker zenuwstelsel
 • Een betere bloedcirculatie
 • Zuivert je lichaam door afvalstoffen sneller af te voeren
 • Sneller spierherstel
 • Herstelt spierkrampen en geeft je verloren spierkracht terug
 • Maken verkrampte spieren weer los
 • Zorgt voor meer bewegelijkheid

Een massage duurt ongeveer 60 minuten. Tijdens de massage masseer ik je benen en voeten (achter- en voorzijde), rug, schouders, nek, armen, handen en je gezicht (massage kan afwijken).
Ik geef mijn massages het liefst in stilte, zodat jij je helemaal kunt ontspannen en ik me goed kan concentreren. Op de achtergrond staat een heerlijk rustgevend muziekje aan.

Ben jij enthousiast geworden?
Een ontspanningsmassage van 60 minuten kost slechts €45.
Ook leuk om cadeau te geven!

Luna Solis Yogastudio heeft ook cadeaubonnen, deze zijn te verkrijgen voor elk gewenst bedrag. De cadeaubonnen worden feestelijk verpakt. Een feestje om te geven en te krijgen!

Ik kan helaas niet masseren bij:
 • koorts en/of algemene infectieziekten;
 • extreme vermoeidheid (bijvoorbeeld na marathon of bij een zware burn-out);
 • besmettelijke huidaandoeningen over het gehele lichaam;
 • hartklachten, hartafwijkingen en cardiovasculaire aandoeningen, zoals trombose en aderontsteking;
 • veel te hoge of veel te lage bloeddruk;
 • eerste drie maanden van zwangerschap;
 • trauma en herstelperiode na operatie;
 • ontstekingen, zwellingen en verdikkingen waarvan de oorzaak niet bekend is;
 • opgezwollen lymfeklieren;
 • gebruik van drugs, alcohol en bepaalde medicijnen (overleg met een arts)
Een aangepaste massage vindt plaats bij:
 • plaatselijke besmettelijke huidaandoeningen;
 • bloeduitstortingen en spataders;